Palloseuran puolustukseen saapuu useamman vuoden Suomen sarjoja tahkonnut Virolaispuolustaja Kevin Reinsalu.

Pian 21 vuotta täyttävä Reinsalu edusti Eestiä viime kauden olympiakarsinta turnauksessa ja kokemusta löytyy myös U20 maajoukkueesta. Tallinasta kotoisin oleva Reinsalu aloitti uransa HC Vipersin riveissä, mutta on kaudesta 17-18 alkaen pelannut Suomen sarjoja, seuroinaan juniorivuosina Espoon Blues, Viikingit, KJT Haukat, Pelicans ja Kiekko-Espoo. Reinsalu on 174cm pituinen ja painoa on 77kg.

Viimekaudella Reinsalu pelasi KOOVEE U20 Mestis joukkueessa, kävi lainalla Suomi-sarjan JHT:ssa ja päätti kauden Kotkan Titaaneissa jonka riveissä hän pelasi 16 ottelua runkosarjaa tehoin 1+1  sekä 6 playoff ottelua. Reinsalun sopimuksessa on kuukauden koeaika.

Tavoitimme Kevin Reinsalun joka kommentoi näin: Hyvillä mielillä tulen forssaan pelaamaan ,oon kuullu paljo hyvää organisaatiosta ja joukkueesta ylipäätä , uskon että tällä hetkellä forssa on mulle oikee paikka kehittyy pelaajana ja ihmisenä ja myös tottakai annan parhaani että joukkue menestyis! Terveisiä kannattajille ja toivottavasti nähdään mahdollisemman paljon teitä hallilla ens kaudella!

Tere tulemas Forssasse Kevin!

Kevin Reinsalu ELITEPROSPECTS