Erkki Laiho tuulettaa FPS-paidassa myös ensi kaudella. Kuva: Shaun Duncan

FPS on jatkanut joukkueensa rakentamista sorvaamalla jatkosopimukset Joona Vainion, Samuli Virtasen, Eetu Mobergin sekä Erkki Laihon kanssa. Edellä mainittujen jatkosopimusten myötä FPS:lla on kasassa yhteensä 14 sopimusta kaudelle 2021-2022.

Laitahyökkääjän paikalta puolustajaksi siirtynyt Joona Vainio aloittaa viidennen kautensa Forssassa. Erityisesti luistelutaidollaan FPS-faneja viihdyttänyt Vainio nousi Petrus Lintosen ja Totte Mobergin ohella hienosti esiin, kun puhutaan pelaajista, jotka hyppäsivät Suomi-sarjasta Mestis-tasolle. Vainio kirjautti viime kaudella 22 pelaamassaan ottelussa tehot 0+5=5.

Kuudennen täyden kautensa seurassa aloittava Samuli Virtanen pelasi viime kaudella Joona Vainion tavoin 22 ottelua, joissa syntyi 1+2=3 tehopistettä. Joukkueen oma kasvatti sekä varakapteeni ei juuri esittelyjä FPS-faneille kaipaa. Virtasen kohdalla suurin mielenkiinto kohdistuu siihen, onko mies saanut kasvatettua kutrinsa kesän aikana jo vyötärölinjan alapuolelle.

Niin ikään joukkueen kapteenistoon kuulunut Eetu Moberg viilettää alkavan kauden vihreässä nutussa. Kovaa vauhtia ikivihreän statusta jahtaavan Mobergin viime kausi oli tilastollisesti pettymys, mutta Mobergin arvo joukkueelle mitataan muissa asioissa. Ensiluokkaiselle johtajalle alkava kausi on viides FPS:ssa.

Rauman Lukon juniorimyllyn läpi käynyt Erkki Laiho saapui viime kaudeksi Forssaan ja miehelle soviteltiin heti alkukaudesta ratkaisijan viittaa harteilleen. Mukavia maalimääriä U20 SM-sarjassa paukutelleelle Laiholle viime kausi oli melko vaikea, sillä miehen sihti oli etenkin alkukaudesta pahasti hukassa. Loppukaudesta Laiho paransi peliään joukkueen vanavedessä. Yritystä ja asennetta Laiholta ei puutu, joten mieheltä on lupa odottaa enemmän, kun kiekko putoaa syksyllä ensimmäistä kertaa jäähän. Karri Forsblomin ohella mielenkiintoinen ja tärkeä osa myös joukkueen ylivoimapeliä.