Forssan Palloseuran viralliset kauden 2020-2021 fanipaidat ovat nyt tilattavissa! Autenttiset fanipaidat sisältävät mainokset, nimen sekä pelinumeron.

HINNASTO:

• Pelipaita 69 €
  • Pelipaita pelaajan nimellä ja pelinumerolla 79 €
  • Pelipaita omalla nimellä ja pelinumerolla 89 €
  • Paitakoot: M – XXL
  • Lasten kokoja ei valitettavasti ole toistaiseksi saatavilla

HUOM! Seuran sekä FPS Fan Clubin jäsenille fanipaitatilauksesta -10 €:n alennus!

KATSO MYÖS MUUT MAHTAVAT FANITUOTTEET

PIPO 25 €

KANGASKASSI 10 €

KAULAHUIVI 25 €

JUOMAPULLO 13 €

MUKI 12 €

TILAUSOHJEET

1. Lähetä fanituotetilauksesi sähköpostilla osoitteeseen myynti(at)forssanpalloseura.fi.
  2. Kirjoita viestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi.
  3. Kirjoita viestiin haluamasi fanituotteet ja tuotteiden lukumäärät. Esimerkiksi: 1 kpl Pipo ja 1 kpl Pelipaita, koko M (lisää myös mahdolliset painatukset, eli esim. NIMI: HELKEARO, NUMERO: 15)
  4. Tilausvahvistuksena saat tilisiirtolomakkeen. Maksun suoritettuasi fanipaita siirtyy tuotantoon.
  5. Tuotteiden toimitus tapahtuu ottelutapahtumissa tai postitse, jolloin tilisiirtolomakkeeseen lisätään postituskulut.

PUKEUDU VIHREÄÄN – SE SOPII JUURI SINULLE!

FANITUOTTEITA SAATAVILLA MYÖS

HUOM! Pelipaitoja ei saatavilla Intersport Forssasta.