Koronapandemia on saattanut monet urheiluseurat tukalaan tilanteeseen. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus auttaa. Mahdollisuuksia olla joukkueen tukena on monia. Erilaisia tapoja tukea FPS:aa löytyy niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

YKSITYISHENKILÖILLE:

FANITUOTTEET

Tarvitsemme tukeasi! Hankkimalla joukkueen fanituotteita varmistat, että FPS näkyy ja kuuluu katukuvassa. Jokainen euro seuralle on elintärkeä. Tule mukaan tukijoukkoihin! Fanituotteita voit ostaa Intersport Forssasta (avoinna maanantaista perjantaihin 10:00 – 19:00 sekä lauantaisin 10:00 – 16:00). Katso lisää TÄÄLTÄ. Kysy lisää myös puhelimitse numerosta: 040 961 0031.

UUTUUTENA Huppari ja T-paita retrologolla, katso TÄSTÄ.

HÄPEÄ POIS KYPÄRÄSTÄ -KAMPANJA

Mestiksen ja Mielenterveyden keskusliiton ”Häpeä pois kypärästä” -kampanjan myynnistä saaduista tuotoista ohjataan 50% valitsemallesi Mestis-seuralle ja 50% Mielenterveyden keskusliitolle. Tutustu tukituotteisiin TÄÄLTÄ ja lähde mukaan tukemaan FPS:aa ja mielenterveystyötä.

SUOMEN MAAJOUKKUE

Katso myös ”Suomen Maajoukkue” -tukikampanja TÄÄLTÄ.

YRITYKSILLE:

HÄPEÄ POIS KYPÄRÄSTÄ -KAMPANJA

Yrityspaketti 1 (1000€):

Saatu tuotto ohjataan valitsemallesi Mestis-seuralle.

Sisältää:

• Logonäkyvyys kaikkiin Mestis Ruutu-ottelulähetyksiin loppukauden ajaksi. Planssi näytetään neljä kertaa ottelun aikana.
  • Maininta ”Häpeä pois kypärästä” -kampanjaan osallistumisesta Mestiksen somekanavissa.

OSTA TÄÄLTÄ JA VALITSE SEURAKSI FPS.

Yrityspaketti 2 (5000€):

HUOM! Tätä pakettia myynnissä vain 4 kpl. Saatu tuotto ohjataan valitsemallesi Mestis-seuralle.

Sisältää:

• Logonäkyvyys kaikkiin Mestiksen Ruutu-ottelulähetyksiin loppukauden ajaksi. Planssi näytetään neljä kertaa ottelun aikana.
  • Videomainos Ruutu-ottelulähetyksiin loppukauden ajaksi. Mainos näytetään erätauoilla.
  • Mainospaikka Mestiksen podcast-lähetyksiin.

OSTA TÄÄLTÄ JA VALITSE SEURAKSI FPS.

TAISTELLAAN YHDESSÄ PANDEMIAN AIHEUTTAMAT HAITAT NURIN!