FPS Hockey Oy ja Forssan Palloseura Ry eivät vastaa FPS FanClub Ry.n toiminnasta

FPS FAN CLUB RY. TIEDOTTAA:

Seuraava SEURAMATKA Turkuun 18.3 , lähtö klo 15.30.

FPS Fan Club ry. järjestää matkan Turkuun lauantaina 18.3 runkosarjan päätösotteluun TUTO Hockey vs FPS. Lähtö linja-autoaseman tilausajolaiturilta klo 15.30. Vähintään 20 lähtijää tarvitaan, jotta matka toteutuu.
Reissuun pääsee edullisesti 💚 Jäsenet 15€, nuorisojäsenemme 10€. Ei jäsenet 20€. Nämä sisältävät matkan ja sisäänpääsyn!
ilmoittautumiset sähköpostiin torstaina 16.3 klo 14 mennessä.
 
FanClubiin voi liittyä maksamalla 20€ jäsenmaksun tilille: FI75 4327 0010 3710 84
Jäsenmaksu on voimassa aina yhden kauden!

Uutuutena  NUORISOJÄSENYYS eli alle 16-vuotiaiden jäsenyys maksaa 10€ , Nuorisojäsenyydellä saa samat edut kuin normaalilla jäsenmaksulla!

Lisäksi lapset pääsevät Vanhemman jäsenen seurassa edullisemmin runkosarjan fanimatkoille. Huom: Tämä ei sisällä sisäänpääsyä. Jos lapsi on jo niin iso että tarvitsee normaalin lipun niin toki sen saa sillä hinnalla jolla FPS Fan Clubilaiset pääsevät sisään.

Ilmoita maksamisesi sähköpostilla jotta voimme lisätä tietosi rekisteriin, sähköpostiosoitteemme on fps.mestisfanclub@gmail.com

HUOM! TÄRKEÄÄ! Fanimatkoilla häiriö käyttäytymisellä on nollatoleranssi ! Yksi ei voi pilata muiden mainetta joten häiriö käyttäytymisestä seuraa välitön KIELTO seuraaville FPS Fan Club ry.n järjestämille fanimatkoille osallistumiseen.  

Seuraa FPS Fan Clubia myös Instagramissa

Olemme myös Facebookissa

JÄSENEDUT:

FanClubiin liittymällä saat oikeuden osallistua fanimatkoille sekä saat alennusta Palloseuran Fanituotteista. (esim FPS Replica paidasta 10€ alennus)

UUSI JÄSENETU! FPS Fan Club ry neuvotteli FPS Hockey Oy:n kanssa uuden jäsenedun. Fan Clubin jäsenet pääsevät jäsenkorttia esittämällä Palloseuran kotiotteluihin kympillä! (10€) Huom! Samalla FPS Hockey Oy:n hallitus hyväksyi FPS Fan Club ry.n esityksen että myös Palloseuran Fanipaita päällä olet oikeutettu ostamaan kympin lipun. Lisäksi Fan Clubin jäsenet voivat ostaa kausikortin edullisemmalla hinnalla (150€/100€/50€)

Pizzeria Mali:lta -10% normaalihintaisista tuotteista. (Etu ei siis ole voimassa lounastarjouksista.) Edun saat näyttämällä jäsenkorttiasi. Tutustu tarjontaan Pizzeria Mali kotisivuilta!

Jäsenkirje syyskuu 2022
 
Vihdoin on se aika vuodesta, kun jo kauan odotettu Mestis kausi on alkamassa.
 
Viime kausihan oli FPS:n joukkueen ja meidän fanien kannalta todella huikea! Toivottavasti saamme myös tällä kaudella nauttia samanlaisesta hurmoksesta ja päästään nauttimaan taas vihreästä keväästä.
 
Olemme muutaman Fan Clubin hallituksen jäsenen kera saaneet sovittua uuden FPS Hockey Oy:n hallituksen kanssa, että viime kaudella sopimamme jäsenedut ovat voimassa tälläkin kaudella. 😎
 
Muistin virkistämiseksi eduthan ovat seuraavat:
– B-puolen kioskista FPS fanituotteista -10 % alennus
– jäsenkortilla ottelulippu 10€
– FPS fanipaita päällä ottelulippu 10€
 
Lisäksi olemme sopineet, että mikäli Fan Clubin jäsenellä on vielä kausikortti hommaamatta, niin hän voi ostaa sen kesäkuun loppuun asti voimassa olleella kampanja hinnalla.🤩
 
Olemme myös saaneet sovittua, että saamme jatkossakin Pizzeria Malin herkullisista antimista -10% alennuksen. (Ei lounasaikaan).
Koitamme saada meille myös muita etuja kauden aikana.
 
Jäsenmaksut pidämme samana, kuin viime kaudella eli aikuinen 20€ ja nuorisojäsen 10€ (alle 16-vuotta).
 
Jäsenmaksun maksamalla varmistat paikkasi järjestettäville fanimatkoille ja kirjeessä aiemmin mainitut edut.
 
Jäsenmaksun voit suorittaa FPS Fan Clubin tilille FI75 4327 0010 3710 84
Viesti: Jäsen 22-23 ja koko nimesi
Lähetä meille vielä yhteystietosi tähän s-postiosoitteeseen: fps.mestisfanclub@gmail.com uutta jäsenkorttia/ jäsenrekisteriä varten.😊
 
FPS Fan Clubin vuosikokous pidetään myöhemmin sähköpostilla ilmoitettavana ajankohtana loka- marraskuun aikana. 💚
 
Viime kaudella saimme järjestettyä useamman fanimatkan, joissa oli loistava tunnelma! Kiitos siitä kaikille fanimatkoille osallistuneille. 💚 Tälläkin kaudella pyrimme järjestämään fanimatkoja mahdollisuuksien mukaan, mutta kohonneet polttoaine kustannukset tuovat niihin omat haasteensa. Pyrimme kuitenkin järjestämään ne nettohinnoin.
 
Oikein viihdyttävää ja mukavaa alkavaa kautta kaikille! ❤️
 
FPS Fan Clubin hallituksen puolesta,
Kirsi Toivonen 😊
 

KIITOS KAUDESTA 21-22

Hieno kausi laitettiin pakettiin huhtikuun lopulla! Nyt voi sanoa, että se oli paras kausi koskaan ainakin Fanitoiminnan suhteen! KIITOS SIITÄ TEILLE KAIKILLE! Ja toiveissa on, että ensi kaudella päästään vieläkin paremmin liikkeelle! Tällä kaudella jäi muutama odotettu reissu väliin, koska ottelut pelattiiin ilman yleisöä!
Hyvää kesää kaikille! Pizzeria Mali jäsenetu on voimassa myös kesällä! Ja Elokuussa alkaa taas pelit!
Kiitos reissuja ja muuten FPS Fan Clubia tukeneille!

 

Fan Clubiin kunniajäsen!

FPS Fan Club ry luovutti Kaj Kunnakselle kunniajäsenyyden ja Palloseuran paidan kiitoksena Palloseuran positiivisesta julkisesta kannustuksesta ja esilletuomisesta some ja TV-keskusteluissa. 💚 Kunniakirjaa olivat luovuttamassa PJ Kirsi ja johtokunnan jäsen Timo. Kunniakirja oli alunperin tarkoitus jakaa jo 90-v juhlaottelussa, mutta Kunnas ei päässyt silloin paikalle joten jaoimme sen heti kun mahdollista!
KIITOS KAJ 💚

 
 
 
 

 

SEURAAVA FANIMATKA:

FPS Fan Club ry. järjestää matkan Turkuun lauantaina 18.3 runkosarjan päätösotteluun TUTO Hockey vs FPS. Lähtö linja-autoaseman tilausajolaiturilta klo 15.30. Vähintään 20 lähtijää tarvitaan, jotta matka toteutuu.
Reissuun pääsee edullisesti 💚 Jäsenet 15€, nuorisojäsenemme 10€. Ei jäsenet 20€. Nämä sisältävät matkan ja sisäänpääsyn!
ilmoittautumiset sähköpostiin torstaina 16.3 klo 14 mennessä.
 
Sitovat ilmoittautumiset s-postiin: fps.mestisfanclub@gmail.com
 
 
 
 
EDELLISET FANIMATKAT:
 
Maaliskuussa oli odotettu Latvian reissu. Mukana bussissa oli 28 kannattajaa, ja mikä parasta , Palloseura taisteli upeat voitot molemmista peleistä! 💚 Kiitokset Vuorisen liikenne ja kuljettaja Tapsa ! Kiitokset reissuseurasta hienolle porukalle! 

 
Ikimuistoisessa reissussa mukana: Ajafi Oy , Pizzeria Mali sekä Maanrakennus Teemu Pekka 💚
 
30.12 siis ennen uutta vuotta käytiin  ForBussilla Turussa. Kannustuksesta ei jäänyt kiinni, mutta vaikka Palloseura onnistui nousemaan tasoihin kolmannessa erässä, pääsi TUTO vielä tekemään voittomaalin. Kiitos kaikille reissussa olleille!
 
29.10 saatiin hieno 27 hengen porukka liikkeelle Tampereelle otteluun KOOVEE vs FPS. Kannustuksesta ei ollut menestys kiinni, mutta pisteet jäivät kuitenkin Tampereelle..Kiitos kaikille mukana olleille!
 
30.9-22
Saatiin 13 kannattajaa liikkeelle Espooseen Koivuhuhdan kyydillä. Kannustus oli hyvää, mutta kotijoukkue K-Espoo vei voiton. Kiitokset kaikille mukana olleille!
 
23.9-22
Meitä oli 11 kannattajaa Mestis avauksessa Heinolassa. Koivuhuhta hoiteli kuljetuksen. Kannatus ja Palloseuran esitys oli hyvä ja tuloksena maukas 4-0 vierasvoitto! Kiitokset kaikille mukana olleille!
 
22.4-22
Käytiin kolmannen kerran viikon sisällä Espoossa! Kannustus oli jälleen huikeaa. Tämä ei kuitenkaan siivittänyt Vihreäpaitoja voittoon vaan ottelu päättyi edellisen vierasreissun tavoin kotivoittoon 2-1. Kiitos kaikille mukana olleille ja reissua tukeneille! Mylläri -Panimo Olutmylly ja Liikenne Rajala sekä nimetön sponssi, Kiitos tuesta!
 
18.4-22
Mestis Välierien kolmanteen otteluun saatiin mukavasti 33 lähtijää. Palloseura oli hyvä, mutta voitto jäi harmittavasti Espooseen 2-1. Kiitos kaikille mukana olleille! Espoon kahta ensimmäistä reissua oli tukemassa Vilart Teemu Heinonen Oy Somerolta, Kiitos tuesta!
 
16.4-22
Mestis Välierien ensimmäistä ottelua seuraamaan saatiin upea 38 henkilön porukka! Kannatus siivitti Palloseuran 2-4 vierasvoittoon! Kiitos kaikille mukana olleille!
 
8.4 -22
Hieno reissu! Keuruu on valloitettu! 💚
Matkassa mukana Liikenne Rajala Oy
Matkaa tukemassa myös Pizzeria Mali ja Hakala Foods Oy.
FPS Fan Club kiittää!
 
 
22022022 Matkasimme Vantaalle uudella FORBUS 20-henkilön bussilla. Palloseura taisteli jatkoaika voiton joten jälleen mukavasti saimme juhlia voittoa! Kiitos mukavasta reissusta mukaan ehtineille!
 
8.12-21 Kyllä kannatti lähteä Tampereelle 💚💪 2-5 voiton siivittämänä on kivempaa lähteä kotimatkalle. Kiitos kaikille mukana olleille, myös Matkun Olli ehti reissuun! Kiitos FOPSI!
 
26.11-21 KIITOS FOPSI! Vantaalta haettiin vierasvoitto numeroin 7-4. Kannustus oli mahtavaa ja pelaajat kävivät komeasti kiitämässä faneja! Mukana oli 26 kannattajaa. Kiitos mukana olleille!
 
15.10-21 KIITOS FOPSI! Komeaa oli kannustus ja niin myös Palloseuran esitys! Komea 7-3 voitto Heinolasta! Mahtava reissu.Kiitos mukana olleille!
 
24.9-21 Turun reissulta palattu, pisteet jäivät tällä kertaa Turkuun, mutta mukava reissu muuten kaikin puolin. Kiitos kaikille mukana olleille!
 
 
 

TuTo ottelun kuva: Satu Mäki

FPS Fan Clubin johtokunta Keuruulla!

Kuva: Tomi Autio

Olipahan hieno matsi Espoossa! 💚🔥 Jälleen kannatti lähteä viikollakin livenä katsomaan vieraspeliä👌 Mikä parasta, että saatiin AKR:STÄ 7-paikkainen Volvo käyttöön, niin mahduttiin kaikki samaan autoon , KIITOS! 🥰 AKR ja KIITOS Fopsi!
YHTEISTYÖSSÄ AKR Forssa Oy
 
Kannustusjoukot lähtivät tänään aamupäivällä ajelemaan kohti Savonlinnaa. Hymy herkässä kaikilla, pitkästä ajomatkasta huolimatta 😊💚 Reissu oli aika seikkailu, sillä toisella erätauolla hajosi jääkone ja ottelua ei pystytty jatkamaan Mediatili Areenalla. Kolmas erä pelattiin viereisessä harjoitushallissa johon ei saanut ottaa kuin muutaman katsojan. Kiitos SaPKo että me saimme olla tuossa ryhmässä mukana. Kotimatka sujui hyvin vaikka myöhään meni Palloseuran 2-3 vierasvoiton myötä!