”AINA TUKENA”

FPS Hockey Oy ja Forssan Palloseura Ry eivät vastaa FPS FanClub Ry.n toiminnasta

FPS FAN CLUB RY. TIEDOTTAA:

UUSI JÄSENETU! FPS Fan Club ry neuvotteli FPS Hockey Oy:n kanssa uuden jäsenedun. Fan Clubin jäsenet pääsevät jäsenkorttia esittämällä Palloseuran kotiotteluihin kympillä! (10€) Huom! Samalla FPS Hockey Oy:n hallitus hyväksyi FPS Fan Club ry.n esityksen että myös Palloseuran Fanipaita päällä olet oikeutettu ostamaan kympin lipun. Edut ovat voimassa 1.12-21 pelattavasta FPS – Kiekko-Espoo ottelusta alkaen!

FanClubiin voi liittyä maksamalla 20€ jäsenmaksun tilille: FI75 4327 0010 3710 84

Uutuutena  NUORISOJÄSENYYS eli alle 16-vuotiaiden jäsenyys maksaa 10€ , Nuorisojäsenyydellä saa samat edut kuin normaalilla jäsenmaksulla!

Lisäksi lapset pääsevät Vanhemman jäsenen seurassa kympillä fanimatkoille. Huom: Tämä ei sisällä sisäänpääsyä. Jos lapsi on jo niin iso että tarvitsee normaalin lipun niin toki sen saa sillä hinnalla jolla FPS Fan Clubilaiset pääsevät sisään.

Ilmoita maksamisesi sähköpostilla jotta voimme lisätä tietosi rekisteriin, sähköpostiosoitteemme on fps.mestisfanclub@gmail.com

JÄSENEDUT:

FanClubiin liittymällä saat oikeuden osallistua fanimatkoille sekä saat alennusta Palloseuran Fanituotteista. (esim FPS Replica paidasta 10€ alennus)

Pizzeria Mali:lta -10% normaalihintaisista tuotteista. (Etu ei siis ole voimassa lounastarjouksista.) Edun saat näyttämällä jäsenkorttiasi. Tutustu tarjontaan Pizzeria Mali kotisivuilta!

HUOM! TÄRKEÄÄ! Fanimatkoilla häiriö käyttäytymisellä on nollatoleranssi ! Yksi ei voi pilata muiden mainetta joten häiriö käyttäytymisestä seuraa välitön KIELTO seuraaville FPS Fan Club ry.n järjestämille fanimatkoille osallistumiseen.

SEURAAVA FANIMATKA:

Lähde kannustamaan Palloseura vierasvoittoon KOOVEE:stä 8.12-21

FANIMATKA Tampereelle keskiviikkona 8.12-21. Lähto klo 17.00 Forssan Linja-autoasemalta. Hinta jäsenille 25€ sisältäen sisäänpääsyn. Jos saadaan vähintään 25 aikuista lähtijää niin hinta jäsenille on 20€. Myös ei jäsenillä on mahdollisuus lähteä matkalle, hinta 35€ sisältäen sisäänpääsyn. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla: fps.mestisfanclub@gmail.com

Lapset vanhemman seurassa 10€

Ilmoittaudu matkalle sähköpostilla fps.mestisfanclub@gmail.com

EDELLISET FANIMATKAT:

26.11-21 KIITOS FOPSI! Vantaalta haettiin vierasvoitto numeroin 7-4. Kannustus oli mahtavaa ja pelaajat kävivät komeasti kiitämässä faneja! Mukana oli 26 kannattajaa. Kiitos mukana olleille!

15.10-21 KIITOS FOPSI! Komeaa oli kannustus ja niin myös Palloseuran esitys! Komea 7-3 voitto Heinolasta! Mahtava reissu.Kiitos mukana olleille!

24.9-21 Turun reissulta palattu, pisteet jäivät tällä kertaa Turkuun, mutta mukava reissu muuten kaikin puolin. Kiitos kaikille mukana olleille!

SUUNNITTEILLA OLEVAT FANIMATKAT:

Kokonaisuudessa kauden 21-22 Mestis otteluohjelma on fanimatkojen suhteen erittäin haasteellinen sillä Palloseura pelaa lähes kaikki lähialueen vierasottelut keskiviikkona tai perjantaina. Keskiviikko otteluihin voi olla vaikeuksia saada riittävästi lähtijöitä eli yritetään käydä perjantain lähialueiden otteluissa. Tampere ja Turku ovat kohtuullisen nopeita kohteita joten niihin voidaan ajatella lähteä myös keskellä viikkoa jos vain saadaan riittävästi lähtijöitä. Ensimmäinen lauantai vieraspeli lähialueille on vasta 5.2 -22 jolloin Palloseuralla on ohjelmassa vierasottelu Heinolassa.

Keskiviikko 8.12-21 KOOVEE, Hakametsä Tampere
Keskiviikko 29.12-21 TUTO Hockey, Marli-Areena Turku HUOM: Torstaina 30.12-21 pelataan FPS-TUTO Forssassa
Keskiviikko 19.1-22 KOOVEE, Hakametsä Tampere
Lauantai 5.2-22 Peliitat, Versowood Areena Heinola
Lauantai 5.3-22 K-Espoo, Espoo Metro Areena

TuTo ottelun kuva: Satu Mäki

FPS Fan Clubin johtokunta Keuruulla!

Kuva: Tomi Autio