”AINA TUKENA”

FPS Hockey Oy ja Forssan Palloseura Ry eivät vastaa FPS FanClub Ry.n toiminnasta

FPS Fan Club ry tiedottaa:

FanClubiin voi liittyä maksamalla 20€ jäsenmaksun tilille: FI75 4327 0010 3710 84

Ilmoita maksamisesi sähköpostilla jotta voimme lisätä tietosi rekisteriin, sähköpostiosoitteemme on fps.mestisfanclub@gmail.com

FanClubiin liittymällä voit osallistua fanimatkoille sekä saat alennusta Palloseuran Fanituotteista. Lisäksi neuvottelut on kesken muita jäsenetuja koskien.

Seuraava fanimatka:

Lähde kannustamaan Palloseura voittoon Peliitoista! Matka Heinolaan perjantaina 15.10-21. Lähtö klo 16 Forssan Linja-autoaseman tilausajolaiturista. (sijaitsee aseman ja torin välissä)

Matkan hinnat sisältäen sisäänpääsyn:
FPS Fan Club ry:n jäsen 30€
Ei jäsen 40€
Alle 16v aikuisen seurassa 20€

Tällä kertaa ollaan tilattu isompi bussi!
Ilmoittaudu matkalle sähköpostilla fps.mestisfanclub@gmail.com
Poikkeuksellisesti myös ”ei jäsenet” voivat lähteä aistimaan fanimatkojen tunnelmaa.

Edellinen fanimatka:

Turun reissulta palattu, pisteet jäivät tällä kertaa Turkuun, mutta mukava reissu muuten kaikin puolin. Kiitos kaikille mukana olleille!

Suunnitteilla olevat fanimatkat:

Kokonaisuudessa kauden 21-22 Mestis otteluohjelma on fanimatkojen suhteen erittäin haasteellinen sillä Palloseura pelaa lähes kaikki lähialueen vierasottelut keskiviikkona tai perjantaina. Keskiviikko otteluihin voi olla vaikeuksia saada riittävästi lähtijöitä eli yritetään käydä perjantain lähialueiden otteluissa. Tampere ja Turku ovat kohtuu nopeita kohteita joten niihin voidaan ajatella lähteä myös keskellä viikkoa jos vain saadaan riittävästi lähtijöitä. Ensimmäinen lauantai vieraspeli lähialueille on vasta 5.2 -22 jolloin Palloseuralla on ohjelmassa vierasottelu Heinolassa.

Perjantai 26.11-21 Kiekko-Vantaa, Trio Areena Vantaa
Keskiviikko 8.12-21 KOOVEE, Hakametsä Tampere
Keskiviikko 29.12-21 TUTO Hockey, Marli-Areena Turku HUOM: Torstaina 30.12-21 pelataan FPS-TUTO Forssassa
Keskiviikko 19.1-22 KOOVEE, Hakametsä Tampere