FPS Hockey Oy ja Forssan Palloseura Ry eivät vastaa FPS FanClub Ry.n toiminnasta

FPS FAN CLUB RY. TIEDOTTAA:

SEURAMATKA KAJAANIIN MESTIS KARSINTAOTTELUIHIN

Perjantaina 15.3 on se päivä, kun karsintasarja Mestiksen jatkopaikasta alkaa Kajaanissa.
FPS Fan Club on lähdössä pikkubussilla kannustamaan Palloseuraa Kainuuseen 💚
Bussin hinta jäsenille 40€ / ei jäsenille 50€
Majoituksessa autamme, toki voi varata itsellesi majoituksen , mutta olemme alustavasti varanneet muutaman huoneen Hotelli Kajanuksesta. Otteluliput jokainen maksaa itse, pyrimme toki ryhmänä ne ostamaan.
Lähtö Forssasta 15.3 klo 8.00
 
 
Varmista paikkasi FAN CLUBIN Seuramatkoilla ja liity jäseneksi !
 
FanClubiin voi liittyä maksamalla 20€  jäsenmaksun tilille: FI75 4327 0010 3710 84
Jäsenmaksu on voimassa aina yhden kauden!

Uutuutena  NUORISOJÄSENYYS eli alle 16-vuotiaiden jäsenyys maksaa 10€ , Nuorisojäsenyydellä saa samat edut kuin normaalilla jäsenmaksulla!

Lisäksi lapset pääsevät Vanhemman jäsenen seurassa edullisemmin runkosarjan fanimatkoille. Huom: Tämä ei sisällä sisäänpääsyä. Jos lapsi on jo niin iso että tarvitsee normaalin lipun niin toki sen saa sillä hinnalla jolla FPS Fan Clubilaiset pääsevät sisään.

Ilmoita maksamisesi sähköpostilla jotta voimme lisätä tietosi rekisteriin, sähköpostiosoitteemme on fps.mestisfanclub@gmail.com

HUOM! TÄRKEÄÄ! Fanimatkoilla häiriö käyttäytymisellä on nollatoleranssi ! Yksi ei voi pilata muiden mainetta joten häiriö käyttäytymisestä seuraa välitön KIELTO seuraaville FPS Fan Club ry.n järjestämille fanimatkoille osallistumiseen.  

Seuraa FPS Fan Clubia myös Instagramissa

Olemme myös Facebookissa

JÄSENEDUT:

FanClubiin liittymällä saat oikeuden osallistua fanimatkoille sekä saat alennusta Palloseuran Fanituotteista. 

Pizzeria Mali:lta -10% normaalihintaisista tuotteista. (Etu ei siis ole voimassa lounastarjouksista.) Edun saat näyttämällä jäsenkorttiasi. Tutustu tarjontaan Pizzeria Mali kotisivuilta!

HUOMIOITA:
Aina, kun osallistut fanimatkoille, niin muistathan seuraavat asiat:
 
– tulet ajoissa paikalle
– mikäli jostain syystä oletkin estynyt lähtemään, niin ilmoitat asiasta heti, ettei koko muu porukka odottele sinua turhaan
– reissuissa saa nauttia virvokkeita, mutta kohtuudella (matkoilla mukana myös alaikäisiä)
– häiriö käyttäytymisellä on nollatoleranssi!
 
Yllä mainitut asiat, kun kaikki muistaa, niin saadaan lisää mukavia muistoja järjestetyistä matkoista ja tällä kaudellahan me pyrimme järjestämään mahdollisimman monta fanimatkaa lähialueilla pelattaviin peleihin, mikäli saadaan vain aina tarpeeksi lähtijöitä mukaan. 💚
 
Pienenä kertauksena meidän tämän hetkiset jäsenedut:
 
– Oikeus osallistua fanimatkoille edullisempaan jäsenhintaan
– B-puolen kioskista fanituotteista -10%
– Pizzeria Malin maukkaista aterioista -10% (ei lounasaikana)
 
Edut saa jäsenkorttia esittämällä. 😎
 
Fanituotteista sen verran, että useamman vuoden tauon jälkeen myyntiin on tulossa erä fanilippuja kahdessa eri koossa.😍
 
Iso lippu 90×60 cm ja pienempi lippu 50×35 cm.
Tilaukset sähköpostilla fps.mestisfanclub@gmail.com
 
Näin varmistat ettet ainakaan jää ilman tätä himoittua fanituotetta. 😎
Hinnat : Isompi lippu sisältäen kepin 50€
                   Pienempi lippu sisältäen kepin 30€
 
Mikäli sinulla on jotain fan clubiin liittyvää asiaa, niin laita meille viestiä tai tule rohkeasti jäähallilla jutuille. 💚
 
Olethan ottanut meidät seurantaan myös Facebookissa ja Instagramissa:
 

 

 
 
 
 
KIITOS KAUDESTA 22-23
 
Fanimatkojen suhteen ohjelma oli jälleen hieman haasteellinen, mutta bussi saatiin ikimuistoisen Latvian reissun lisäksi liikkelle Heinolaan, Espooseen, Tampereelle, Turkuun kahdesti sekä ratkaisevaan karsintaotteluun Kalajoelle!
 
KIITOS KAIKILLE REISSUISSA MUKANA OLLEILLE!

KIITOS KAUDESTA 21-22

Hieno kausi laitettiin pakettiin huhtikuun lopulla! Nyt voi sanoa, että se oli paras kausi koskaan ainakin Fanitoiminnan suhteen! KIITOS SIITÄ TEILLE KAIKILLE! Ja toiveissa on, että ensi kaudella päästään vieläkin paremmin liikkeelle! Tällä kaudella jäi muutama odotettu reissu väliin, koska ottelut pelattiiin ilman yleisöä!
Hyvää kesää kaikille! Pizzeria Mali jäsenetu on voimassa myös kesällä! Ja Elokuussa alkaa taas pelit!
Kiitos reissuja ja muuten FPS Fan Clubia tukeneille!

 

Fan Clubiin kunniajäsen!

FPS Fan Club ry luovutti Kaj Kunnakselle kunniajäsenyyden ja Palloseuran paidan kiitoksena Palloseuran positiivisesta julkisesta kannustuksesta ja esilletuomisesta some ja TV-keskusteluissa. 💚 Kunniakirjaa olivat luovuttamassa PJ Kirsi ja johtokunnan jäsen Timo. Kunniakirja oli alunperin tarkoitus jakaa jo 90-v juhlaottelussa, mutta Kunnas ei päässyt silloin paikalle joten jaoimme sen heti kun mahdollista!
KIITOS KAJ 💚

 

 
 
SEURAAVAT FANIMATKAT:
 
Lähdemme 15,3 reissuun kun karsintasarja Mestiksen jatkopaikasta alkaa Kajaanissa.
FPS Fan Club on lähdössä Rajalan pikkubussilla kannustamaan Palloseuraa Kainuuseen 💚
Bussin hinta jäsenille 40€ / ei jäsenille 50€
Majoituksessa autamme, toki voi varata itsellesi majoituksen , mutta olemme alustavasti varanneet muutaman huoneen Hotelli Kajanuksesta. Otteluliput jokainen maksaa itse, pyrimme toki ryhmänä ne ostamaan.
Lähtö Forssasta 15.3 klo 8.00
 
Sitovat ilmoittautumiset s-postiin: fps.mestisfanclub@gmail.com
 
EDELLISET FANIMATKAT:
MESTIS avaus: TuTo – FPS perjantai 22.9 -23
MESTIS: K-Vantaa – FPS lauantai 23.9-23
MESTIS: KOOVEE – FPS keskiviikkona 11.10-23
MESTIS: Jokerit – FPS lauantaina 28.10-23
MESTIS: Jokerit – FPS lauantaina 30.12-23
MESTIS: KOOVEE – FPS lauantaina 10.2-24
MESTIS: K-Vantaa – FPS keskiviikkona 21.2-24
Lisäksi ryhmä oli junalla Rovaniemellä seuraamassa 24 ja 25.11 pelatut RoKi – FPS ottelut.
Kauden kuljetukset on hoitanut ForBus 
 
Kauden 23-24 ensimmäinen fanimatka suuntautui Hämeenlinnaan 18.8 jossa Palloseura kohtasi HPK:n. Bussien kanssa oli pientä sähläystä, kun meille ilmoitettiin että on pikkubussi joten mukaan voitiin ottaa 21 kannattajaa, kuitenkin olikin iso bussi! No olipa tilaa, mutta harmi kun jouduimme ilmoittamaan että reissu on täysi. Kiitos kaikille reissussa mukana olleille!
 
Kauden 22-23 viimeiseen vierasotteluun Pitkäperjantaina lähdettiin aamusta Kalajoelle hakemaan ratkaisevaa neljättä voittoa! Ja sehän saatiin joten Palloseura jatkaa Mestiksessä myös kaudella 23-24. Härtsi hoiteli luotettavasti kuljetuksen ja kannustus siivitti joukkueen voittoon. Pelaajat kävivät useasti ottelun jälkeen kiittämässä kannattajia jotka tietenkin vastasivat huutoon. Myös väistyvä Päävalmentaja Asko Rantanen sai kiitokset!
 
Runkosarjan päätösotteluun TuTo – FPS saatiin liikkeelle ennätysmäärä kannattajia, noin 60! Ensimmäisen kerran reissu oli ”soldout” ! Kannustus oli vahvaa. Kiitos kaikille mukana olleille!
 
Maaliskuussa oli odotettu Latvian reissu. Mukana bussissa oli 28 kannattajaa, ja mikä parasta , Palloseura taisteli upeat voitot molemmista peleistä! 💚 Kiitokset Vuorisen liikenne ja kuljettaja Tapsa ! Kiitokset reissuseurasta hienolle porukalle! 
 
Ikimuistoisessa reissussa mukana: Ajafi Oy , Pizzeria Mali sekä Maanrakennus Teemu Pekka 💚
 
30.12 siis ennen uutta vuotta käytiin ForBussilla Turussa. Kannustuksesta ei jäänyt kiinni, mutta vaikka Palloseura onnistui nousemaan tasoihin kolmannessa erässä, pääsi TUTO vielä tekemään voittomaalin. Kiitos kaikille reissussa olleille!
 
29.10 saatiin hieno 27 hengen porukka liikkeelle Tampereelle otteluun KOOVEE vs FPS. Kannustuksesta ei ollut menestys kiinni, mutta pisteet jäivät kuitenkin Tampereelle..Kiitos kaikille mukana olleille!
 
30.9-22
Saatiin 13 kannattajaa liikkeelle Espooseen Koivuhuhdan kyydillä. Kannustus oli hyvää, mutta kotijoukkue K-Espoo vei voiton. Kiitokset kaikille mukana olleille!
 
23.9-22
Meitä oli 11 kannattajaa Mestis avauksessa Heinolassa. Koivuhuhta hoiteli kuljetuksen. Kannatus ja Palloseuran esitys oli hyvä ja tuloksena maukas 4-0 vierasvoitto! Kiitokset kaikille mukana olleille!
 
22.4-22
Käytiin kolmannen kerran viikon sisällä Espoossa! Kannustus oli jälleen huikeaa. Tämä ei kuitenkaan siivittänyt Vihreäpaitoja voittoon vaan ottelu päättyi edellisen vierasreissun tavoin kotivoittoon 2-1. Kiitos kaikille mukana olleille ja reissua tukeneille! Mylläri -Panimo Olutmylly ja Liikenne Rajala sekä nimetön sponssi, Kiitos tuesta!
 
18.4-22
Mestis Välierien kolmanteen otteluun saatiin mukavasti 33 lähtijää. Palloseura oli hyvä, mutta voitto jäi harmittavasti Espooseen 2-1. Kiitos kaikille mukana olleille! Espoon kahta ensimmäistä reissua oli tukemassa Vilart Teemu Heinonen Oy Somerolta, Kiitos tuesta!
 
16.4-22
Mestis Välierien ensimmäistä ottelua seuraamaan saatiin upea 38 henkilön porukka! Kannatus siivitti Palloseuran 2-4 vierasvoittoon! Kiitos kaikille mukana olleille!
 
8.4 -22
Hieno reissu! Keuruu on valloitettu! 💚
Matkassa mukana Liikenne Rajala Oy
Matkaa tukemassa myös Pizzeria Mali ja Hakala Foods Oy.
FPS Fan Club kiittää!
 
 
22022022 Matkasimme Vantaalle uudella FORBUS 20-henkilön bussilla. Palloseura taisteli jatkoaika voiton joten jälleen mukavasti saimme juhlia voittoa! Kiitos mukavasta reissusta mukaan ehtineille!
 
8.12-21 Kyllä kannatti lähteä Tampereelle 💚💪 2-5 voiton siivittämänä on kivempaa lähteä kotimatkalle. Kiitos kaikille mukana olleille, myös Matkun Olli ehti reissuun! Kiitos FOPSI!
 
26.11-21 KIITOS FOPSI! Vantaalta haettiin vierasvoitto numeroin 7-4. Kannustus oli mahtavaa ja pelaajat kävivät komeasti kiitämässä faneja! Mukana oli 26 kannattajaa. Kiitos mukana olleille!
 
15.10-21 KIITOS FOPSI! Komeaa oli kannustus ja niin myös Palloseuran esitys! Komea 7-3 voitto Heinolasta! Mahtava reissu.Kiitos mukana olleille!
 
24.9-21 Turun reissulta palattu, pisteet jäivät tällä kertaa Turkuun, mutta mukava reissu muuten kaikin puolin. Kiitos kaikille mukana olleille!
 
 
 

TuTo ottelun kuva: Satu Mäki

FPS Fan Clubin johtokunta Keuruulla!

Kuva: Tomi Autio

Olipahan hieno matsi Espoossa! 💚🔥 Jälleen kannatti lähteä viikollakin livenä katsomaan vieraspeliä👌 Mikä parasta, että saatiin AKR:STÄ 7-paikkainen Volvo käyttöön, niin mahduttiin kaikki samaan autoon , KIITOS! 🥰 AKR ja KIITOS Fopsi!
YHTEISTYÖSSÄ AKR Forssa Oy
 
Kannustusjoukot lähtivät tänään aamupäivällä ajelemaan kohti Savonlinnaa. Hymy herkässä kaikilla, pitkästä ajomatkasta huolimatta 😊💚 Reissu oli aika seikkailu, sillä toisella erätauolla hajosi jääkone ja ottelua ei pystytty jatkamaan Mediatili Areenalla. Kolmas erä pelattiin viereisessä harjoitushallissa johon ei saanut ottaa kuin muutaman katsojan. Kiitos SaPKo että me saimme olla tuossa ryhmässä mukana. Kotimatka sujui hyvin vaikka myöhään meni Palloseuran 2-3 vierasvoiton myötä!