FPS Hockey Oy ja Forssan Palloseura Ry eivät vastaa FPS FanClub Ry.n toiminnasta

KIITOS KAUDESTA 21-22

Hieno kausi laitettiin pakettiin huhtikuun lopulla! Nyt voi sanoa, että se oli paras kausi koskaan ainakin Fanitoiminnan suhteen! KIITOS SIITÄ TEILLE KAIKILLE! Ja toiveissa on, että ensi kaudella päästään vieläkin paremmin liikkeelle! Tällä kaudella jäi muutama odotettu reissu väliin, koska ottelut pelattiiin ilman yleisöä!
Hyvää kesää kaikille! Pizzeria Mali jäsenetu on voimassa myös kesällä! Ja Elokuussa alkaa taas pelit!
Kiitos reissuja ja muuten FPS Fan Clubia tukeneille!

FPS FAN CLUB RY. TIEDOTTAA:

FanClubiin voi liittyä maksamalla 20€ jäsenmaksun tilille: FI75 4327 0010 3710 84

Uutuutena  NUORISOJÄSENYYS eli alle 16-vuotiaiden jäsenyys maksaa 10€ , Nuorisojäsenyydellä saa samat edut kuin normaalilla jäsenmaksulla!

Lisäksi lapset pääsevät Vanhemman jäsenen seurassa kympillä runkosarjan fanimatkoille. Huom: Tämä ei sisällä sisäänpääsyä. Jos lapsi on jo niin iso että tarvitsee normaalin lipun niin toki sen saa sillä hinnalla jolla FPS Fan Clubilaiset pääsevät sisään.

Ilmoita maksamisesi sähköpostilla jotta voimme lisätä tietosi rekisteriin, sähköpostiosoitteemme on fps.mestisfanclub@gmail.com

HUOM! TÄRKEÄÄ! Fanimatkoilla häiriö käyttäytymisellä on nollatoleranssi ! Yksi ei voi pilata muiden mainetta joten häiriö käyttäytymisestä seuraa välitön KIELTO seuraaville FPS Fan Club ry.n järjestämille fanimatkoille osallistumiseen.  

Seuraa FPS Fan Clubia myös Instagramissa

Olemme myös Facebookissa

JÄSENEDUT:

FanClubiin liittymällä saat oikeuden osallistua fanimatkoille sekä saat alennusta Palloseuran Fanituotteista. (esim FPS Replica paidasta 10€ alennus)

UUSI JÄSENETU! FPS Fan Club ry neuvotteli FPS Hockey Oy:n kanssa uuden jäsenedun. Fan Clubin jäsenet pääsevät jäsenkorttia esittämällä Palloseuran kotiotteluihin kympillä! (10€) Huom! Samalla FPS Hockey Oy:n hallitus hyväksyi FPS Fan Club ry.n esityksen että myös Palloseuran Fanipaita päällä olet oikeutettu ostamaan kympin lipun.

Pizzeria Mali:lta -10% normaalihintaisista tuotteista. (Etu ei siis ole voimassa lounastarjouksista.) Edun saat näyttämällä jäsenkorttiasi. Tutustu tarjontaan Pizzeria Mali kotisivuilta!

UUSIN UUTINEN:

FPS Fan Club ry luovutti Kaj Kunnakselle kunniajäsenyyden ja Palloseuran paidan kiitoksena Palloseuran positiivisesta julkisesta kannustuksesta ja esilletuomisesta some ja TV-keskusteluissa. 💚 Kunniakirjaa olivat luovuttamassa PJ Kirsi ja johtokunnan jäsen Timo. Kunniakirja oli alunperin tarkoitus jakaa jo 90-v juhlaottelussa, mutta Kunnas ei päässyt silloin paikalle joten jaoimme sen heti kun mahdollista!
KIITOS KAJ 💚

 
 
 
 

SEURAAVA FANIMATKA:

KAUDELLA 22-23 ! 

 
 
 
EDELLISET FANIMATKAT:
22.4-22 
Käytiin kolmannen kerran viikon sisällä Espoossa! Kannustus oli jälleen huikeaa. Tämä ei kuitenkaan siivittänyt Vihreäpaitoja voittoon vaan ottelu päättyi edellisen vierasreissun tavoin kotivoittoon 2-1. Kiitos kaikille mukana olleille ja reissua tukeneille! Mylläri -Panimo Olutmylly ja Liikenne Rajala sekä nimetön sponssi, Kiitos tuesta!
 
18.4-22
Mestis Välierien kolmanteen otteluun saatiin mukavasti 33 lähtijää. Palloseura oli hyvä, mutta voitto jäi harmittavasti Espooseen 2-1. Kiitos kaikille mukana olleille! Espoon kahta ensimmäistä reissua oli tukemassa Vilart Teemu Heinonen Oy Somerolta, Kiitos tuesta!
 
16.4-22
Mestis Välierien ensimmäistä ottelua seuraamaan saatiin upea 38 henkilön porukka! Kannatus siivitti Palloseuran 2-4 vierasvoittoon! Kiitos kaikille mukana olleille!
 
8.4 -22
Hieno reissu! Keuruu on valloitettu! 💚
Matkassa mukana Liikenne Rajala Oy
Matkaa tukemassa myös Pizzeria Mali ja Hakala Foods Oy.
FPS Fan Club kiittää!
 
 
22022022 Matkasimme Vantaalle uudella FORBUS 20-henkilön bussilla. Palloseura taisteli jatkoaika voiton joten jälleen mukavasti saimme juhlia voittoa! Kiitos mukavasta reissusta mukaan ehtineille!
 
8.12-21 Kyllä kannatti lähteä Tampereelle 💚💪 2-5 voiton siivittämänä on kivempaa lähteä kotimatkalle. Kiitos kaikille mukana olleille, myös Matkun Olli ehti reissuun! Kiitos FOPSI!
 
26.11-21 KIITOS FOPSI! Vantaalta haettiin vierasvoitto numeroin 7-4. Kannustus oli mahtavaa ja pelaajat kävivät komeasti kiitämässä faneja! Mukana oli 26 kannattajaa. Kiitos mukana olleille!
 
15.10-21 KIITOS FOPSI! Komeaa oli kannustus ja niin myös Palloseuran esitys! Komea 7-3 voitto Heinolasta! Mahtava reissu.Kiitos mukana olleille!
 
24.9-21 Turun reissulta palattu, pisteet jäivät tällä kertaa Turkuun, mutta mukava reissu muuten kaikin puolin. Kiitos kaikille mukana olleille!
 
 
 

TuTo ottelun kuva: Satu Mäki

FPS Fan Clubin johtokunta Keuruulla!

Kuva: Tomi Autio

Olipahan hieno matsi Espoossa! 💚🔥 Jälleen kannatti lähteä viikollakin livenä katsomaan vieraspeliä👌 Mikä parasta, että saatiin AKR:STÄ 7-paikkainen Volvo käyttöön, niin mahduttiin kaikki samaan autoon , KIITOS! 🥰 AKR ja KIITOS Fopsi!
YHTEISTYÖSSÄ AKR Forssa Oy
 
Kannustusjoukot lähtivät tänään aamupäivällä ajelemaan kohti Savonlinnaa. Hymy herkässä kaikilla, pitkästä ajomatkasta huolimatta 😊💚 Reissu oli aika seikkailu, sillä toisella erätauolla hajosi jääkone ja ottelua ei pystytty jatkamaan Mediatili Areenalla. Kolmas erä pelattiin viereisessä harjoitushallissa johon ei saanut ottaa kuin muutaman katsojan. Kiitos SaPKo että me saimme olla tuossa ryhmässä mukana. Kotimatka sujui hyvin vaikka myöhään meni Palloseuran 2-3 vierasvoiton myötä!