Lokakuussa Niki Huovinen hyökkäsi Peliittojen punaisissa kohti Eetu Niemisen vartioimaa FPS-maalia. Jatkossa kumpikin pukeutuu vihreään. Kuva: Tuomo Seppänen

Haastavan loukkaantumistilanteen kanssa viime aikoina paininut FPS vahvistaa rivejään 25-vuotiaalla Niki Huovisella.

180-senttinen Huovinen on Lahden Pelicansin kasvatti ja mies omaa aiempaa Mestis-kokemusta Peliittojen lisäksi KOOVEE:n ja KeuPa HT:n riveistä. Keskushyökkääjän alkukausi Heinolassa oli vaikea, joten mies pääsee aloittamaan kautensa puhtaalta pöydältä uudessa ympäristössä samalla tuoden helpotusta FPS:n loukkaantumistilanteeseen. FPS:n hyökkäyksestä ovat toistaiseksi sivussa Miku Ronkainen, Mika Huhtasalo sekä Totte Moberg. Loukkaantumisten lisäksi FPS:ssa vakuuttavan alkukauden pelannut Jere Jokinen palasi viime viikolla HPK:n liigajoukkueeseen.

– Niki on monipuolinen ja hyvä kahden suunnan pelaaja, joka on taitonsa Mestis-tasolla jo todistanut. Alkukausi Heinolan Peliitoissa oli rikkonainen ja sitä kautta rooli jäi pieneksi, joten Forssassa pelaajalle tarjoutuu uusi alku kauteen. Hyökkäyksen vahvistaminen tuli ajankohtaiseksi loukkaantumisten myötä. Lähtökohtaisesti Niki pystyy pelaamaan sekä keskellä, että laidassa. Tämä antaa valmennukselle vaihtoehtoja peluutukseen, FPS:n urheilutoimenjohtaja Timo Willman kertoo.

Tervetuloa Tyykikylään, Niki!